De studio

 

Dit is pas écht genieten; Studio Guardini is een heerlijke ‘Hide-Away’ en staat garant voor een onvergetelijk verblijf in het mooie Bergen.

De studio bestaat uit een deels van elkaar afgescheiden woon- en slaapgedeelte; beide met een mooie lichtinval. In het woongedeelte is een comfortabele zithoek met een flatscreen-TV, een gloednieuwe en volledig uitgeruste keuken met o.a. een keukeneiland/eettafel. Het slaapgedeelte beschikt over een uitstekend tweepersoons bed (2x: 80 x 200) en een fraaie oude kast. Naast het slaapgedeelte is de luxe badkamer met een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet. Het dakraam in de badkamer is elektrisch te bedienen. Via openslaande deuren komt men op het aangrenzende, zonnige terras met terrasmeubilair en veel privacy. Grenzend aan het terras is uw eigen parkeerplaats.

Qua inrichting en decoratie wijkt Studio Guardini sterk af van de doorsnee vakantiewoning. Dit is een appartement met een duidelijke personal touch, inclusief echte kunst aan de wanden en een aantal antieke accenten.